Efterlängtad lugnande besked….

Får äntligen ett efterlängtad lugnande besked. Fick svar från min läkare i Göteborg, efter att de kontrollerat resultatet från magnetröntgen. Det man såg var mycket små förändringar,  som man hade sett hos andra patienter med B12 brist. Dessa patienter hade blivit helt återställda med B12 behandling. Förändringarna var så små att man inte kunde se dem med annat än genom en magnetröntgen. Jag skulle inte behöva oroa mig. Jag hade ju blivit så enormt förbättrad och det blir man inte om man har massor av sjukliga förändringar i hjärnan. Vilken lättnad!

Det var otroligt skönt att höra! Jag slutade att oroa mig samma sekund. Vad jag förstår idag är, att läkaren som lämnare beskedet gjorde ett stort fel. Han borde inte ha lämnat någon information till mig, eftersom han saknade kunskap och absolut inte per telefon.

Men jag började bli van. Jag hade redan tidigare fått besked om att jag hade massor av förändringar i hjärnan, efter en annan undersökning, som var fel. Så man skall absolut inte tro på allt läkare säger. Det är bäst att kolla ett par extra gånger. Man borde få rätt svar redan första gången, så man slipper onödig oro. Första gången fick jag vänta 3 månader på rätt svar. Det var mycket svårt p g a att jag var så svårt juk. Denna gång var lättare p g a att jag hade blivit så enormt förbättrad.

0 kommentarer

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2023 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?