Allt starkare

Hej på er!

Lägesrapport. Fortfarande kär i CH77 och Oxyflush och mitt nya sätt att må – härligt. Känner mig dessutom lite starkare, t ex när jag springer upp för trappor o dyl, får inte den där tunga mjölksyrekänslan. Ytterligare ett kvitto på att det faktiskt är Oxyflushen som håller igång magen var när jag var utan den några dagar pga försenad leverans, och magen genast stoppade upp igen….för att ta nästan en vecka på sig igen innan den kom igång. Snacka om att jag INTE vill vara utan min Oxy!!

Nu har jag skickat nya hårstrån på analys till stora landet i väst – så nu är det bara att invänta resultat på hur det står till med balanserna i kroppen. Känns jätteskönt. Och så var det lite tokigt, för jag ville få iväg den där analysen för att jag längtade efter att få färga håret…..(får inte ha gjort det på minst 2 mån när man gör analys) Men så började jag fundera på det här med hårfärg…om jag nu har bytt ut alla mina kropps- och hårprodukter till helt giftfria, så rimmar det ju inte att göra behandling med vanlig hårfärg som innehåller allt från tungmetaller (!) till cancerogena kemikalier….så nu har jag fått huvudbry om vad jag ska göra, för samtidigt är jag så van att håret är mörkt, mörkt brunt – och tycker att det börjar bli dassigt nu, suck. Alltid ska det finnas nån hake. Men, i det stora hela är det ett rätt värdsligt problem, eller hur. Tänker faktiskt prova en ekofrisör och se hur det är med ekofärgning…..

En annan glad nyhet är jag nu efter att ha mått så mycket bättre i närmare två månader fick mensen idag och hade en cykel på 31 dagar! Tjohooo! Inte illa, tänk om DET håller i sig! Så kort cykel var det MYCKET längesen jag hade. Och precis under samma period som kroppen känns starkare –   allt har verkligen har ett samband. 🙂

Många kramar Malin

6 kommentarer
 1. Maria Svensson 13 år sedan

  Hej Malin
  Jag tänkte precis samma tanke som dig vad det gäller att färga håret. Jag är nog i stort sett helt gråhårig nu men vill gärna vara mörkbrun. Men jag har börjat hos Ekofrisören i Norrköping och det känns jättebra. Har även slutat med hårspray (var i stort sett beroende av det förrut…) och använder nu produkter från Dermanord! Hoppas du hittar en Ekofrisör i din närhet.

  mvh

  mia

 2. lie 13 år sedan

  Hej Malin,
  inspirerad av dig så har jag köpt oxyflush som jag började med att ta 2st innan jag lade mig igår kväll och sedan 3 st i morse.
  Jag vaknade med huvudvärk och jätteont i ena vaden (måste ha fått kramp under natteb som jag inte kommer ihåg) men gick ändå till jobbet bara för att bli tvungen att gå hem igen efyer 1,5 timmar med ett kraftigt illamående…
  Jag undrar bara om du hade liknande upplevelser första dagarna?
  Det är väl kanske naturligt om man har mycket skit i kroppen – eller?

  /anne-lie

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej Anne-lie,
   Tack för din kommentar 🙂 Det tog ett tag för mig att ställa in dosen med Oxyflush, för jag fick utrensningssymptom när jag tog för mycket (=ännu mer svullen mage). Så jag tror säkert att man kan må illa om man tar för stor dos. Jag tar bara en innan jag lägger mig och en på morgonen. Den dosen funkar utmärkt för mig som underhållningsdos.
   Lycka till!

   Hoppas det bara var ett magvirus och att det nu går bättre!
   Mvh Malin

 3. lie 13 år sedan

  hmmm,
  Det var visst en vanlig simpel magsjuka som råkade inträffa samtidigt som jag började med Oxyflush

 4. Anki 13 år sedan

  Hej!
  Du skrev förut tidigare, att du inte hade den där mjölksyrekänslan..hur menar du då, och hur kände
  du dig då..? Själv så har jag underfunktion, och
  lågt kortisol i kroppen, mjölksyra i benen, ont i kroppen,
  och problem med huden , utslag och sådant..jobbigt..
  trött, och stel i benen, svullna fötter…jobbigt..ont..
  Ge mig något råd..? Tar 50 mg levaxin och hydrokortison
  5 mg/3 per dag..och vitaminer..

 5. Elli 12 år sedan

  Hej Malin!

  Nu har jag inte hunnit kolla runt i din blogg, men misstänker att du tar sköldisar.
  Min fråga:
  Har du någon erfarenhet med att CH77 och/eller oxyflush tar effekten av dina sköldisar?
  Jag är lite kluven när det gäller mina egna erfarenheter med detta, för symtomen kan även vara enkelt kopplat till utrensande av tungmetaller och då dess effekt på sköldis hormonet. Det hade varit intressant att veta om det är andra som upplevt detta eller har liknande funderingar.

  Bästa hälsningar och ha en riktigt härlig sommar!
  Elli från Elli’s Ekologiska

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2023 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?