Jag känner förbättring!

4/2 Torsdag kväll. Oj, oj. Vågar nästan inte yppa det. Ssssjj. Är ni beredda? Jag känner förbättring. Jag kan andas. Jag känner mig mjuk i magen. Ni hörde inte riktigt, va? Bra, för jag är livrädd att det ska försvinna….

Jag har nu kört min kur i 5 dagar. Droppar 3 gånger om dagen samt vitaminerna. Jag har känt ”glimtar” av att jag kan andas. Som om någon tagit bort en järnrustning från min kropp. Bara korta stunder. Men stunderna har blivit fler för varje dag. Och längre. Idag på femte dagen har det suttit i nästan hela tiden. Oj, oj. Nu vågar jag inte prata om det längre. Känner hopp.

God natt!

//Malin

6 kommentarer
 1. Britt-Mari Dahlén 13 år sedan

  Hej, intressant att följa din förbättring! Jag har också gjort test hos Scandlab, kortisol/DHEA, T3/T4. Låga värden på kortisol, förutom på morgonen samt lågt T3 (683 gränsvärde 800-2500)
  Jag tar både vitaminer och mineraler, men tänker tillfälligt ta bort mineralerna efter ditt tips, eftersom min mage är svullen och ofta diarré.
  Vad är det för örtdroppar du tar?

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej Britt-Mari!

   Vad kul att du följer bloggen 🙂 Ja, det kan ju vara svårt det där med vitaminer och mineraler. Helt klart är ju att vi ”hyposar” behöver dem, men det verkar också vara så att många är känsliga mot för mycket i för tidigt skede. Så fick jag det förklarat för mig iaf, av näringsterapeuten. Jag hade jätteproblem med matsmältningen, och mycket berodde det på candida-överväxten.

   Dropparna jag fick var från Alpha-Plus. Valnötsbark, Kanadensisk gulrot, Astragalus och lakritsrot. Jag doserade 15 droppar 3 ggr/dag första månaden. Bakterie-, parasit-, och svampdödande. I kombination med candida-diet. (det kan du googla på, finns massa info).

   Rekommenderar annars att ta kontakt med en näringsterapeut. Det bästa jag gjort!

   Lycka till! //Malin

 2. annika johansson 13 år sedan

  Hur funkar denna blogg?
  Hur lång tid kommer det att ta innan du kommer fram till nutid? Är nyfiken på hur det går i dag.Har följt dig lite på forumet. Annika

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej Annika!

   Det kommer att läggas ut ett nytt inlägg om dagen tills vi är i nutid. Men nu tror jag faktiskt inte det är SÅ långt kvar innan vi är där….under mars månad hann jag inte skriva så mycket, så det går ganska fort.

   Vad kul att du är intresserad 🙂 Håll ut….;)
   //Malin

 3. annika johansson 13 år sedan

  Tack för ditt svar. Såg ej ditt svar när jag skrev ny fråga.Förlåt för upprepningen!Kanske jag kan skylla på hypon. Annika

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Inga problem, Annika! Är oxå förvirrad emellanåt….;)

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2022 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?