Känslig mot något i tillskotten?

26/1 Tisdag kväll. Usch, har verkligen mått ordentligt dåligt de senaste dagarna. Det som är värst är andningsbesvären. Det känns såå trögt att andas ut, det bara blir tvärstopp. Idag har jag också haft sprängande huvudvärk. Eftersom jag precis har börjat äta massor med vitaminer/mineraler+antioxidanter samt Adrekomp för binjurarna, kan jag tänka mig två anledningar:

1. Kan vara känslig mot något i kosttillskotten.
2. Utrensningssymptom, att det helt enkelt blir sämre först och bättre sen när kroppen kommit i bättre balans.

Hoppas ju givetvis på nr 2….

MEN, då jag inte får någon rätsida på om jag ska ta DHEA eller ej, eftersom jag läser både i en artikel som hänvisas till här på hemsidan, och i Dr Peatfields bok, att det kan vara lurigt att tillsätta just DHEA ffa när man är kvinna. Man vet tydligen inte hur det omvandlas, om det blir till östrogen eller testosteron hos olika personer. Vet man inte tillräckligt om övriga (ffa könshormonerna) kan det bli obalanser.

DÄRFÖR har jag besämt mig. Jag har tagit kontakt med en näringsterapeut på en ifm-klinik (integrerad funktionsmedicin) för att parallellt med övrig behandling verkligen få rätsida på vilka kosttillskott jag behöver. Jag har varken tid, ork eller råd med att själv irra omkring i denna djungel, med risk för att gå vilse – jag behöver karta och kompass först. Så uj uj – det kostar att bli frisk.

Men det får det vara värt. Sambon tycker inte jag ska tumma på något när det gäller detta, och det känns ju skönt att han stöttar mig i det. Det är ju såklart fantastiskt jobbigt att stå vid sidan någon som är sjuk hela tiden, så det är ju givetvis för sin egen skull också. För vår skull. Så nu har jag en plan i alla fall;

1. Näringsterapeut
2. London-färd med recept-jakt
3. Bli friskare!

Låter som en bra plan, va?

 God natt!

//Malin

0 kommentarer

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2022 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?