Nästa fas i behandlingen

24/2 Onsdag kväll. Aaaaah! 🙂 Nu har jag haft fyra härliga dagar med lugn, skön andning och lite mer lugn i kroppen. Det går inte att beskriva hur underbart det är att slippa känna sig fången i en stålrustning, utan istället få en känsla av frihet och lugn. Helt fantastiskt.

Det halsonda släppte på söndagen, jätteskönt.

Idag har jag då dessutom varit hos näringsterapeuten på återbesök. Och det var jättespännande!! Han gjorde återigen en EIS-scanning där man bland annat kan se hur olika organ är belastade. Och WOW här hade det hänt grejer….när vi gjorde det för 4 veckor sedan, då jag hade så tufft att andas, låg mina luftvägar på ett värde av 60 (= kraftig belastning, referensv 0-20) idag var detta istället 8…(!) Inte konstigt att jag känner att någon har lyft en tegelsten från mitt bröst. Vilket härligt besked och vilken bekräftelse på att det jag faktiskt känner inte är inbillning eller på annat sätt psykiskt! Äntligen.

Vad gäller mage/tarm var det samma sak där, ca 60 förra gången och ca 10 idag. Däremot är levern nu tungt belastad, vilket den inte var förra gången – vilket också bekräftar min känsla av avgiftning. Nu när mina organ har blivit stärkta och fungerar bättre vågar kroppen släppa fram gammalt skräp som finns lagrat i vävnader, såsom ffa tungmetaller – och då blir det stackars levern som får försöka rensa bort det. Inte konstigt då att jag har haft huvudvärk, varit torr i munnen och behövt kissa hela dagen lång…

Ett annat härligt styrkebesked fick jag, och det var att han ansåg att mina binjurar nu var så pass stärkta att de skulle klara av en låg dos av naturligt sköldkörtelhormon! Och jag som kommer att ha det inom en vecka – Woiiii nu börjar det närma sig, spännande!! 

Intressant det här, att förra gången när binjurarna var mycket belastade, syntes det inte att sköldkörtelhormon behövdes – medan idag när binjurarna visade sig stärkta, fanns vid scanningen indikation på att metabolismen var låg och att jag skulle må bra av sköldkörtelhormon.

Det är ju precis så som jag har förstått det sedan innan, att när binjurarna kommer igång, går metabolismen ner – hypon har liksom varit ”maskerad” av binjuretröttheten. Detta beskriver både Dr Mark Starr och Dr Barry Durrant-Peatfield. Och nu har jag på bara 4 veckor fått ett kvitto på just detta. Fantastiskt!

Så nu har jag fått nya direktiv, jag går in i nästa fas i behandlingen. Candidan var det betydligt mindre av idag, men jag fortsätter med diet och behandling för den minst 1-2 månader till.

–          2 olika örter som är parasit- svamp- och bakteriedödande samt matsmältningsfrämjande

–           Minplex B

–          Hair Nutrients som senare ersätts med Mega B stress – binjurestärkande bl a

–          B12/Folsyra – stödjer nervsystemet och slemhinnor mm

–          Vitamin E Plus (E-vit+Selen)

–          Iodo Caps (Jod)  – antibiotiskt samt sköldkörtelstärkande

–          Chlorella alger – avgiftande, antioxidant

+ då att jag ska börja med lågdos NDT när jag får den.

Vad gäller kosten har jag fått lägga till lite fetter t ex, pga att gallan inte är lika belastad längre. Ska bli gott med lite avokado igen! Och kaffe tål jag nu – dock ska det ju gå samma väg som tungmetallerna, via levern, så jag bör inte dricka för mkt. (Jag vill inte börja dricka kaffe regelbundet igen, då jag ändå känner att jag mår dåligt av det, men det kan vara skönt att veta att jag kan ta EN kopp eller så i goda vänners lag…;))

Så detta blev summan av en underbar dag!

Som dessutom toppades av ett OS-guld i skidstafetten som jag precis såg målgången på! Härligt. 🙂

God natt! //Malin

0 kommentarer

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2022 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?