Oxyflush

Hej på er!

Oj, oj 🙂 Nu har jag faktiskt riktigt bra nyheter att komma med! Ni vet ju alla att jag för snart ett år sedan fick hemska besvär med svullen mage. Då menar jag så svullen så ni kan inte tänka er HUR svullen den verkligen varit….dag ut och dag in, vad jag än har gjort. Näringsterapeuten har försökt med än det ena, än det andra, utan resultat. Jag har förstått att det berott på att tarmen blivit toxisk, av alla giftiga ämnen den får ta hand om när kroppen rensar. Men på slutet har det inte ens hjälpt att stoppa alla tillskott för att inte rensa – för det har redan blivit så toxisk miljö i tarmen att det inte spelat någon roll.  Detta har påverkat mig otroligt negativt. Jag har varit irriterad, stressad, mått illa, knappt vetat vad jag kan äta och inte, osv, osv. För att inte tala om hur mycket det har påverkat mina binjurar negativt att ha allt detta giftiga avfall kvar i tarmarna….

Så nu äntligen har jag hittat ”da shit”…!! (ursäkta uttrycket). Jag säger bara OXYFLUSH!!!!! Helt fantastiskt. Nu känns det sådär igen som det gjorde för ett år sen när jag fick så bra resultat på behandlingen. Jag kan andas normalt, magen är INTE svullen, jag känner mig på mycket bättre humör och allt annat som följer med att magen plötsligt blivit platt. Jag har tagit 2 kapslar Oxyflush innan jag lagt mig i en vecka nu (var lite orolig första morgonen efter, att jag inte skulle klara att ta det, för det är ganska stor mängd citronsyra i den, och jag fick magkatarrskänsla – men så bestämde jag mig för att jag SKA kunna ta detta, då får jag väl ta Samarin och ändå köra på, tänkte jag. Men, det var som att magen vande sig, för nu känner jag inte av det längre) Jag har kunnat gå ordentligt på toaletten varje dag denna veckan och magen har nu varit platt och skön flera dagar i rad. Igår var vi t o m ute på afterwork och jag åt vitlök (som jag fått hålla mig ifrån för magens skull) och drack två glas vin – och ändå har jag varit lika platt och mjuk och mått SÅ bra hela dagen.

Tjohooooo!!! Nu känns det som att jag kan klara mer av de utrensning och näringstillskott som jag behöver, så länge jag har Oxyflushen som kan hjälpa mig att eliminera gifterna! Det är tydligen så, att när giftiga ämnen kommer till tarmen, bildas det slem som kapslar in det – och då pluggar det igen, i tarmfickor och annat – och man blir lätt förstoppad, och får aldrig ut ämnena som istället ligger kvar och förstör miljön i tarmen. Med aktivt syre löses detta upp och blir koldioxid och vatten och allt kommer ut ur kroppen. Låter logiskt och KÄNNS fantastiskt!!

Alla ni som antingen lider av förstoppning, eller uppblåst mage, eller bara för den delen är hårda i magen – prova Oxyflush – rekommenderas STARKT!!

Nu kommer jag att njuta lite av denna underbara känsla utan svullen mage, och ligger lågt med att öka MSM och annat smått och gott. När jag verkligen känner att läget är stabilt, och kroppen/binjurarna fått vila lite, kommer jag att försöka mig på att öka doserna ngt.

Nu blir det soffmys med sambon. Dottern sover. Må så gott!

Kram Malin

32 kommentarer
 1. Mia 13 år sedan

  Grattis Malin
  Hoppas du får fortsätta att må så bra! Jag kör lchf ganska strikt som min läkare rek och tar mitt blodsocker morgon och kväll. Hänger inte riktigt med på hur det ska vara om det är riktigt bra…Min läkare säger att från kvällen till morgonen ska blodsockret sjunka minst 0,2 för att det ska vara OK annars får jag vara ännu striktare men blodsockret på kvällen beror ju ganska mkt på vad jag äter innan tex är det något mer kolhydrater så blir det ju högre…..Kan du förklara detta? Har nu fått ta bort Levaxin tillfälligt och kär med bara Lio och så tyckte han att jag skulle ta jod. Fy vad illa det smaka och vad dålig jag blev på 1 drp, provade igår med en halv droppe och det gick bättre. Det är bara att kämpa på. Nästa helg ska jag lyssna på Ewa Berthagen som kommer till Linköping och berättar, kul.
  Ha en skön söndag!

  mia

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej Mia!
   Tack för din kommentar 🙂
   Tyvärr känner jag inte till det du beskriver med blodsockervärden. Jag äter inte LCHF, men försöker att hålla mig till lite bättre sammansatta kolhydrater som inte höjer blodsockret så fort, samt hålla nere totalmängden.
   Ja, vi kan nog vara känsliga mot jod – är ju också utrensande.
   Så kul att du ska lyssna på Ewa, bra att träffa andra med liknande besvär också.
   Må så gott!
   Mvh Malin

 2. Britt-Mari Dahlén 13 år sedan

  Hej Mia, jag har också tänkt gå på Evas föreläsning, om jag orkar. Har du hittat en bra läkare i Linköpingstrakten? Tar tacksamt emot tips!
  Britt-Mari

 3. Britt-Mari Dahlén 13 år sedan

  Malin, tack för tipset om Oxyflash. finns det i hälsokostafförer?
  Britt-Mari

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej Britt-Marie!
   Nej, jag tror inte att man kan köpa Oxyflush i vanlig hälsokostaffär (men det vet jag inte) men däremot kan du beställa på nätet, om du googlar på det så hittar du.
   Jag köper det via min näringsterapeut.
   Lycka till,
   Mvh Malin

 4. Hannah 13 år sedan

  Hej!

  Vilka goda nyheter. Jag har liknande besvär och kommer nu att testa oxyflash. När man går in och läser om produkten stämmer den så rätt in på mina besvär. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter. Vem vet de är kanske just din berättelse som gör att jag kommer att bli bra.

  Mvh / Hannah

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej Hannah!
   Tack för din kommentar 🙂
   Hoppas verkligen att du kommer att få lika goda resultat av Oxyflush som jag. Börja försiktigt bara, för även den är utrensande på sitt sätt, även om den samtidigt tar hand om gifterna. Jag kan inte ta för hög dos, då blir jag svullen igen. Men om jag går ner till ca 2 kapslar om dagen mår jag toppen av den!

   Lycka till,
   Mvh Malin

 5. Mia 13 år sedan

  Hej Britt-Marie
  Jag går hos en läkare i Stockholm men tänkte börja hos en näringsterapeut i Linköping också. Då kanske vi ses på söndag!

  mia

 6. Charlotta 13 år sedan

  Grattis Malin, vad härligt att du hittat något som verkligen fungerar för dig! 😀 En platt mage och regelbundna toalettvanor gör ju så mycket för välbefinnandet. Hoppas det här betyder att det så småningom blir lättare att komma vidare i läkningsprocessen.

  Sköt om!
  Charlotta

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej Charlotta!
   Tack 🙂 Ja, det gör verkligen all skillnad skulle jag vilja påstå i det här skedet iallafall 🙂 hade glömt hur det var att INTE vara svullen.
   Må så gott!
   Kram Malin

 7. Millan 13 år sedan

  Hej Malin!
  Så skönt att du hittat något som får dig att må så bra! Blir så glad.
  Jag följer din ”superbraiga”blogg och känner igen mig i mycket av det du går igenom. Jag har varit sjuk i snart två år och fått diagnos först efter provtagningar på Scandlab.
  Du har tidigare skrivit om Dr Mikael Lam och OAT-Axeln. ´Du har varit så duktig med översättningar mm. Jag hittade i en tidning http://www.naringsmedicinsktidskrift.se/tidigar_frameset.html
  en översättning på en artikel som Michael Lam skrivit. Du kanske har läst den redan. Mycket intressant och tar upp det som du skrivit om i din blogg. Där hittade jag även att GABA höjande är bra mot binjurarna. Till dessa hör bland annat L-Glutamin. Det är en aminosyra som är väldigt bra mot tex läckande tarm, matsmältningsproblem mm mm läs gärna på länken. här. http://www.vitaviva-info.com/sv/content/view/full/822 vet inte om någon tagit upp det med dig innan. Jag tror att det skulle vara väldigt bra för dig. Jag har köpt det idag och kommer testa för att se om det ger resultat. Tack än en gång för alla tips och idéer som du delar med dig. Kram på dig!

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej Millan!
   Tack för din fina kommentar 🙂 Blir glad att du blir glad.
   Jo, det är ju faktiskt det numret av näringsmedicinsk tidskrift som jag har skrivit en artikel i. Så om du beställer hela numret så kan du läsa min artikel 🙂
   L-Glutamin har jag med i Ultra Clear som jag tog förut, men som blev för utrensande. Jag hoppas dock kunna komma igång igen när magen så småningom kanske kan tåla mer avgiftning.
   Lycka till!
   Mvh Malin

 8. Millan 13 år sedan

  Vill bara förtydliga mig i tidigare inlägg. På länken till näringsmedicinska tidskrifter går ni vidare till inlägget om binjurar. Nr 6 2010.
  //Millan

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Som sagt, beställ gärna numret – så kan ni läsa min artikel om mig 🙂

 9. Erika 13 år sedan

  Hej!
  Helt otroligt! En läkare som rekommenderar jod,lchf osv… Min läkare skulle förbjuda mig sånt!!! VAr finns sådana drömläkare?
  Grattis!
  önskar
  Erika

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Ja, Mia – det lät ovanligt med en läkare som rekommenderar lchf….men joden, får du det av läkaren också?

 10. Mia 13 år sedan

  Hej Malin
  Hoppas allt fortfarande är bra med dig. Jag är så glad att det nu funkar med jodtillskott för det var jobbigt i början. Har också fått vänta med Levaxin och endast ta Liothyronin ett tag och då blir det bättre. Tänkte ställa en fråga som jag hoppas du kan svara på, vilket salt ska man använda i matlagningen, gärna ekologiskt, något tips på bra salt Malin eller någon annan?
  Ha’ det gott

  mia

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej igen Mia,

   Tack, jag mår fortfarande jättebra 🙂 Så kul att det fungerar bra för dig nu.
   Själv använder jag faktiskt vanligt joderat salt i själva matlagningen, men har havssalt/flingsalt som bordssalt. Skulle kanske fundera på ekologiskt…ngn med tips?

   Må så gott!
   Hälsningar Malin

 11. Mia 13 år sedan

  Hej
  Ja det är sant att jag har en läkare som rek allt detta, i Stockholm och det är privatdvs ganska dyrt men om det gör mig bara lite friskare så är det värt det. Har precis bara börjat min resa men tror på detta och märker redan att den strikta lchfkosten gör susen för min sockerberoende kropp. Däremot har inte medicinerna hunnit göra någon vidare nytta än men jag håller tummarna. Det har tagit mig nästan 15 år att bli så här dåligt så det tar nog ett tag att blir bättre. Tyvärr hade jag så dåliga kortisolvärden så Scandlab rek mig att söka läkare och därför har jag valt att även ta hydrokortison. Har köpt hem Adrenal cortex men inte börjat med det än då jag tror mina binjurar behöver sin semester först, men sen….Jättebra Malin att du orkar skriva den här bloggen den är min livlina just nu när man tar en dag i sänder……
  Kämpa på!

  mia

 12. Mia 13 år sedan

  Hej igen
  Förlåt glömde, Joden rekommenderade min läkare mig att beställa Lugols lösning från Holistic. Hittade den på nätet och gjorde sedan ett litet jodtest på armen för att se om jag behövde jodtillskott. Sedan tar man droppar i ett halvt glas vatten…jätteäckligt!
  Blunda och svälj.

  mia

 13. Anita 13 år sedan

  Hej Malin!
  Tycker det låter intressant med Oxyflush och har varit ute på nätet och läst lite och där rekommenderas att ta Oxyfluxh på morgonen. Du nämner ju att du tar 2 kapslat till natten och då undrar jag om du är ordinerad att ta dem till natten av någon speciell anledning? De innehåller ju magnesium bl a och det ska ju vara bra att ta till natten.
  Äter man det som en kur eller hur länge tror du att du kommer att äta det för att bibehålla välbefinnandet?

  Låter jättespännande och jag ska absolut prova!

  Många hälsningar
  Anita

 14. Anette 13 år sedan

  Hej!
  Jag har testat en variant som heter Oxytarm och den funkade bra för mig just då, men nu tar jag för tarmen; Optimal tarmbalans. Tack vare att jag hittat en kille som gör blodanalys och jag kan få en mer helhet i behandlingen så har jag också hittat en ört som verkar ge mig mer ork och samtidigt stötta binjurarna. Jag har inte fått diagnos hos läkare…så jag vet eg inte vad som är fel men det stämmer mycket med det jag läst på den här sidan. Tack för att den finns:)

  Jag tar Pfaffia Paniculata för orken. Preparatet heter Cortex max.

  Och jag har haft kontakt med Ola på http://www.tft.se

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej Anette!

   Tack för din kommentar, och för berömmet 🙂

   Vad skönt att du känner att du är på rätt väg och har fått mer ork. Viktigt att hitta rätt person som kan hjälpa 🙂
   Fortsatt lycka till! (och tack för tipset om tft, det kan säkert hjälpa många som läser här)
   Mvh Malin

 15. Mia 13 år sedan

  Hej Malin
  Var hos min näringsterapeut idag som bla sa att jag hade parasiter och hon ville att jag skulle göra ett test hos Scandlab för att se vilken parasit. Det enklare billigare testet kostar ca 2400 och det andra 4-5000. Det är lite mycket med läkarbesök, näringsterapeut och tillskott och så jobbar man bara halvtid….men jag vill ju verkligen satsa nu när det känns som om jag är på rätt väg. Har du gjort test hos Scandlab på parasiter? Saknar dina inlägg och hoppas att du mår fortsatt OK!
  mia

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej Mia!

   Nej, något prov på parasiter har jag inte gjort. Jag förstår att det känns dyrt med de proverna….och det är ju alltid svårt att avgöra om man behöver det eller inte. Kan ni inte testa er fram med olika vägar att bli av med parasiter utan att veta precis vilken typ det är…?

   Jag förstår precis hur du känner, vet man att det är rätt sak man satsar pengar på är det ju helt ok (om det är ekonomiskt möjligt förstås) men är man osäker känns det givetvis värre.

   Lycka till!
   //Malin

 16. Malin I 13 år sedan

  Hej!
  Vart kan jag hitta en läkare som är öppen för olika sorts medicineringar, tex NDT och ”lio”?
  Mvh Malin

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej Malin!
   Maila nätverket bakom Hypo2 på: hypo2info@gmail.com så vet de mer.
   Lycka till!
   Mvh Malin

 17. Zalias 13 år sedan

  Hej Malin!
  Jag har bestämt mig för att testa Oxyflush (eller snarare Oxytarm då det verkar vara samma sak under annat namn), tack vare dig och dina lovord. 🙂
  Tack för att du finns!

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej Zalias!
   Åh vad bra att du bestämt dig för att testa det, hoppas det funkar lika bra för dig som för mig 🙂
   Tack för dina ord 🙂
   Mvh Malin

 18. Lotta 13 år sedan

  Hej Malin…varför tog du bort mitt inlägg här i bloggen.?

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej Lotta!
   Nu förstår jag inte? Jag har inte tagit bort något inlägg….inte medvetet iallafall! Vad skrev du om? Skriv gärna igen! 🙂
   Mvh Malin

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2023 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?