Status huvud upp och fötter ned

Så, nu står jag på benen igen 🙂 Usch vad ynklig man blir när man är magsjuk. Jag har ofta svårt att återhämta mig efter kräksjuka också, antar att det är för att det är binjurarna som styr elektrolytbalansen i kroppen….så det blir såklart tufft för dem.

Jag mår även lite bättre för övrigt faktiskt. Idag har varit en skön dag. En känsla av lugn. Ser nu fram emot besöket hos näringsterapeuten på torsdag. Det jag ska fokusera på då är 1.Candidan – kan det vara den som är tillbaka och stör  2. Binjurarna – diskutera om jag ev kan försöka med Adrenal och trappa upp den vääääldigt långsamt. 3. Hårmineralanalys för att än mer skräddarsy stöttningen.   Sen kommer jag ju också få svar på mina leverprover och se hur det påverkar kommande program.

Nu är kl 21.57 – dags för sängen! Ni kör väl efter ”tio tips för starkare binjurar”?  https://hypotyreos.info/behandling/binjurestaerkande-tips

Godnatt!

Kram på er//Malin

4 kommentarer
 1. Susanne 12 år sedan

  Hej Malin!!
  Hoppas att du mår bra.
  Jag har en liten fråga till dig. Jag har fått min hårmineralanalys skickad till mig av näringsterapeuten och vi ska diskutera den på måndag. MEN vet du hur lång tid bak i tiden som analysen bygger på. Är det de sista månaderna tillbaka eller rör det sig tom om ett halvår?? Är bara nyfiken på hur länge håret lagrar infon eller hur man nu ska uttrycka det??
  Du kanske inte vet, men man kan ju alltid fråga.
  Ha det gott!!// Susanne

  • Malin Author
   malin 12 år sedan

   Hej Susanne!

   Förlåt att jag inte svarat din fråga förrän nu, nu kanske du redan har fått svar från näringsterapeuten? Enligt vad jag har hört tidigare så ska det vara de tre senaste månaderna som speglar sig i hårmineralanlysen.
   Hoppas det gick bra hos NT!
   Må så gott!!
   Kram Malin

 2. Annie 12 år sedan

  Å, denna candida! Har fortfarande symptom kvar trots 7 mån på candidadiet. Men sen har jag ju troligen haft candidan sen tonåren, så det tar väl lite tid att bli av med. Jag har så svårt att låta bli att äta lite frukt, det är ju bara så gott.

  Skönt att du mår bättre! Hoppas det går bra hos näringsterapeuten. Binjuretipsen är bibel här hemma:)

  Ha det bra!/Annie

  • Malin Author
   malin 12 år sedan

   Hej Annie!

   Åh, har du det, stackare! Visst är det jobbigt med candidadiet….det går jag också på fortfarande. Inget socker här inte….
   Tack för din uppmuntran! Härligt att ni följer tipsen 🙂
   Må så gott!
   Kram Malin

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2022 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?