Syster har liknande symtom

10/2 Onsdag kväll. Idag har jag varit ledig, jätteskönt! Fikat med min pappa och tagit en härlig vinterpromenad med lilla gumman i pulka. Fast fikat och fikat….han fick kaffe och jag drack mina örtdroppar…:) man vänjer sig.

Senare hälften av dagen har jag haft en hejdundrande huvudvärk, känner att den kommer ifrån nacken. Jag tror att det till viss del beror på att jag tränat en del pilates, bl a ett rätt kämpigt pass igår – men stretchat dåligt. Skulle behöva yoga. Men det är lite jobbigt med bihålorna som värker när jag är längre tid upp-och-ner, och gör att ögonen svullnar igen. Men jag tror ändå att jag ska prova igen snart, saknar verkligen yogan! Nåja. Spikmatta och en ipren hjälpte något.

Fått goda nyheter också; min syster som bor utomlands, kommer hem i slutet av mars, för att också få träffa min läkare för bedömning av hypo2. Hon ska dessutom till samma näringsterapeut jag gått hos. Det känns så skönt att vi kan göra det här tillsammans, och att vi förhoppningsvis kommer att bli friska snart! Vi har många liknande symptom, så det ligger ju nära till hands att hon också har det. Mer rapportering om hur det går för systrarna utlovas! 🙂

Nu är det sovdags. God natt!

//Malin

0 kommentarer

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2022 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?