Välkommen till årsmöte och föredrag med Helle Sydendal i Helsingborg den 14 mars

Lördagen den 14 mars kl 13:00 till cirka 14:30 är det dags för årsmöte i Hypotyreosföreningen, och nya medlemmar är hjärtligt välkommen! På årsmötet kommer vi att diskutera året som gått och framför allt hur vi ska arbeta framöver, för att förbättra läget för drabbade.

Som vanligt har vi bjudit in en gäst, som kommer att hålla ett föredrag för oss efter möte och fika. Tidigare gäster har exempelvis varit Paul Robinson, författare till boken ”Recovering with T3”, och Carl Gustav Olsson, läkare som tar emot många hypotyreospatienter i Skåne. Detta år kommer danska journalisten och författaren Helle Sydendal, som skrivit boken ”Få livet tillbaka tillbaka – en bok om låg ämnesomsättning”.

Så här skriver Helle:

”Der gik mange år, før min læge fandt ud af, at jeg var syg. Og da jeg blev sat i behandling, fik jeg det ikke bedre. Alligevel sagde lægerne, at jeg var velbehandlet. På billede til venstre har jeg været i behandling med Eltroxin i 2 år. Jeg havde det virkelig skidt, men de endokrinologer, der stod for min behandling dengang, sagde, at jeg var velbehandlet. På billedet til venstre har jeg skiftet endokrinolog, og jeg er kommet i kombinationsbehandling med T4/T3. Det ændrede mit liv.

Derfor begyndte jeg selv at læse forskning om behandling af lavt stofskifte. Jeg fandt frem til en behandlingsmetode, som har givet mig mit normale liv tilbage. Du kan også få det godt igen, selvom du har lavt stofskifte. Og du behøver ikke at bruge flere år på at søge information, som jeg gjorde. For jeg har samlet det hele i bogen.”

Boken går att köpa på Adlibris för 217 kr inkl frakt.

Vi beräknas vara klara runt kl 16:30 (beroende på hur många frågor ni har!).

Plats: Södergatan 10 i Helsingborg (Studieförbundet Vuxenskolans lokal). Se karta: http://kartor.eniro.se/m/gSOX6

Tid: Lördag 14 mars kl 13:00 till cirka 16:30

Kommunikationer: Från Centralstationen i Helsingborg (Knutpunkten) är det gångavstånd till Södergatan 10

Skicka ett mejl till hypotyreosforeningen@gmail.com, om du vill närvara på mötet.

Välkommen!

 

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2024 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?