Vill du blogga på hypo2.info?

Vi söker en eller ett par personer som är intresserade av att blogga på hypo2.info med start under våren. Kriterierna är följande:
 
– att du lider av en hypometabolism som inte går att avläsa i blodet (även kallad hypo2 eller hypotyreos typ 2).
– ditt TSH bör ligga så lågt som möjligt (åtminstone under 2,0 mlE/l så att ingen kan hävda att det rör sig om en sk subklinisk hypotyreos).
T4 och T3 i blod ska likaså vara inom referens (där intervallen skiljer sig något beroende på vilket labb som utför analysen).
– du bör nyligen ha påbörjat en sköldkörtelhormonbehandling samt eventuell binjurebehandling, eller i detta nu åtminstone vara på väg att börja en behandling.
– du gillar att skriva, hanterar det svenska språket bra och har inga problem med att ”lämna ut” dig själv. Du väljer själv om du vill vara anonym eller inte.
– du vill dela med dig att ditt tillstånd till andra och på detta sätt bidra till att fler drabbade får den hjälp de är i behov av.
– du har möjlighet att uppdatera din blogg åtminstone två gånger i veckan, gärna oftare.

Är du den vi söker? Skicka i så fall ett mail till hypo2info@gmail.com och berätta din sjukdomshistoria; när och hur din ohälsa började, vilka symtom du lider av, resultatet av dina läkarbesök, vilka eventuella behandlingar du genomgått, hur ditt liv påverkats av din ohälsa, hur du fick upp ögonen för hypometabolism/hypotyreos typ 2, hur långt du kommit i denna behandling, vilka eventuella förbättringar du uppnått samt korta fakta om dig själv så som ålder, familj, hemstad, yrke, fritidsintressen etc. Vi är också nyfikna på vad som får dig att vilja blogga på hypo2.info och varför du tror att besökarna kommer att vilja läsa just din blogg!   

Det är bra om du mailar in ditt intresse så snart som möjligt. Det skulle vara intressant om en av bloggarna skrivs av någon som ännu inte fått behandling, så att läsarna kan få ta del av dennes liv både före och efter påbörjad behandling. För denna person krävs det att inläggen börjar skrivas redan nu, inlägg som alltså kommer att börja publiceras först i april/maj, då personen förhoppningsvis fått behandling och börjat märka effekterna av denna. 

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2023 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?