Avgiftning i skov

28/2 Söndag kväll. Vilken lyckad kväll! Jag har varit på klädbytarparty, där vi var sex tjejer som hade rensat ur våra garderober och träffades och provade kläder för glatta livet….rekommenderas! Bra både för miljön och plånboken….och humöret! Känns som att man varit ute på värsta shoppingrundan, kom hem med 21 plagg….!

Känns som att det är viktigt att göra lite roliga grejer, för att inte fastna i ”sjukdomsvardagen”. Såklart lite tufft att äta bovetescones när de andra mumsar på nybakta kakor, men ”shoppingen” och sällskapet övervägde det hela. 🙂

De senaste dagarna har varit lite upp och ner – som väntat. Jag känner att kroppen tar det här med avgiftningen i skov, när den känner att den orkar med det. Emellanåt mår jag mycket bättre, medan jag andra stunder tydligt känner av detox-symptom som svårigheter att andas, huvudvärk och frekvent behov av att tömma blåsan….men så länge jag är medveten om att det är så här det ska vara, och att det finns en mening med och ände på det så är det ok. Men varje gång saknar jag den mjuka andningen och hoppas innerligt att den snart kommer tillbaka. Så det är bara att fortsätta, och hoppas att tiden går fort.

Imorgon ska jag till Göteborg och höra Ewa Berthagen på en miniföreläsning (endast 8 platser). Det ska bli jättekul att lyssna på henne igen, jag var ju nere i Helsingborg i november, då hon och hennes man höll en lite större föreläsning.

Dags att sova. God natt!

//Malin

0 kommentarer

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2022 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?