Go känsla

Hej på er. Så var det snart sommar igen.  Citronfjärilarna omkring tyder på detta iallafall :). Känslan i magen säger att det kommer att bli en härlig sommar. Det var längesen jag mådde så bra såpass lång tid i sträck som jag gjort nu senaste två månaderna. Härligt.  Vi var iväg med jobbet förra helgen, en tripp till stugor i skärgården med för lite sömn, alkohol och annat smått och gott som pressar binjurarna en aning….hade hur kul som helst, och förvånansvärt lätt till återhämtning. Visst var jag trött ett par dagar, men inga andra känningar.  Känns som jag tål mer och mer ju längre tid som går med välmående = god cirkel 🙂 Härligt.

Ska till näringsterapeuten om två veckor för att utvärdera hårmineralanalysen. Ska bli spännande att se hur det ser ut nu, var ju 1.5 år sedan jag gjorde en sådan sist. Känns helt annorlunda nu.

Jag fortsätter att njuta, må så gott alla!

Kramar Malin

9 kommentarer
 1. Anne-Sofie 13 år sedan

  Man blir såååå glad & hoppfull
  när man läser om dig Malin <3

  Kraaaam Anne-Sofie

  • Author
   malin 13 år sedan

   Vad gulligt av dig Anne-Sofie 🙂 Härligt att höra att du får hopp.
   Lycka till!
   Kram Malin

 2. Malin I 13 år sedan

  Hej! Jag känner en som färgade håret naturligt, tror det var med henna och kaffe. Och det blev brunt, men inte så mörkbrunt. Hon hade aldrig testat det, men det blev bra. Jag tror säkert du hittar nåt bra sätt att färga håret på. Har inte heller färgat håret sedan jag började byta ut allt i badrumsskåpet. Vore kul att färga hos en ekofrisör nån gång! Lycka till!
  Mvh Malin I

 3. Katrin 13 år sedan

  Hej vilken bra sid du har gjort.Fick tipset av en väninna att gå in och kolla.Har mått väldigt dåligt länge och jag är sjukpensionerad nu när jag läst en del av symptonen som du nämnt så känner jag igen dem.Jag ska ta upp detta när jag har mitt nästa läkarbesök för jag orkar inte må så här längre.De har tagit blodprov för att kolla om jag hade det men det visa inget.Så jag ska ta upp detta med läkaren.Ett mycket bra initiativ av dig att hjälpa andra i liknande situation.Kram o tack

 4. sabina ferm 13 år sedan

  Hej!
  Hamnade på din blogg när jag sökte på Nature Throid. Känns glädjande att du mår så pass bra och jag hoppas att det fortsätter så.
  Jag har diagnosen Hypoteros, men har inte börjat med Levaxin som min läkare vill sätta in, eftersom min magkänsla säger att det är fel.
  Jag skulle gärna vilja testa en näringsterapeut och vore väldigt tacksam om du ville dela med dig namnet på den som behandlar dig.

  Bästa hälsningar från Malmö
  Ina

 5. Madde 13 år sedan

  Hej, jag går till en ekofrisör och bleker/ljusfärgar håret och jag är supernöjd!
  Varför tar du 2 tab Oxyflush på kvällen och inte på morgonen som det står på burken?
  Varför äter inte du enl lchf?

  Härligt att höra att du annar ljus i tunneln!

 6. Christina 13 år sedan

  Hej Malin,
  hittade precis din blogg eftersom jag också har gjort ett hårmineralanlys test som bl a visar att jag har uttröttade binjurar och ngt låg ämnesomsättning. Känner igen mycket av det du skriver även om jag har haft en del andra symptom än du. Jag la om min kost för 15 år sedan vilket hjälpte mig mycket, men inte helt. För många år sedan gick jag hos en jättebra alternativterapeut, men han flyttade tyvärr från Sverige och sedan dess letar jag efter en ny som är riktigt bra. Undrar därför om du vill berätta vad din heter?

 7. Christina 13 år sedan

  Hej igen,
  har inte läst allt du skrivit, men förstår att din mage krånglar en del, eftersom det har varit mitt initiala problem har jag alltid intresserat mig för matintoleranser o allergier och är numera utbildad så att jag kan ta IgG/IgA analyser som visar vilken mat vi reagear mot och bör undvika. Är detta något som du har erfarenhet av? Jag jobbar dessutom med skräddarsydda yogaövningar för t ex binjurar och lever som jag själv har haft mycket nytta av.

 8. Agneta 13 år sedan

  Hej,

  Jag undrar om du äter levaxin. Känner igen mig i dig, har ständigt svullen mage, ont, jättetorr hud och har fått pigmentförändringar som jag känner inte är för att jag bränt mig utan hormoniellt! Ska jag börja äta levaxin? Har varit hos läkare men de gör ingenting. Träna mer och ät mindre säger de! Var ska jag börja?

Ge en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2024 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?