GOD JUL

GOD JUL på er alla!

Vilken fantastisk julaftonsmorgon….minus 13 grader och klart väder har vi här. Ska strax ge oss ut en liten stund så att man blir lite rosig om kinderna och njuter ännu  mer av att få vara inne i värmen efteråt.

Nu har jag varit ungefär en vecka på mitt nya jobb och stormtrivs verkligen. Det känns roligt varje dag jag går dit. Och jag känner att det är bra för mig också, mycket skratt och glädje.

Det har fungerat en månad på programmet jag kör, och det är jag så glad för! Nu går det verkligen åt rätt håll. Och idag ska jag njuta av all god mat och ge gallan lite vad den tål….;) Mums!

Kramar på er och hoppas att ni får en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!! Kämpa på!

/Malin

3 kommentarer
 1. Anna-Carin 13 år sedan

  Hej och god jul själv!

  Jag har en liten fråga, vi beställer NT från samma ställe och jag undrar om du vet hur det funkar nu när UK har infört VAT & int.handl.fees på paket från utlandet. Vad jag förstår så får man en lapp före man får paketet och sen betalar man antingen in på nätet eller så går man till postkontoret och betalar och får ut sitt kolli? Har du beställt sen det infördes? Tog det mycket längre tid att få det?

 2. Marie 13 år sedan

  Hej!
  Råkade hitta din blogg via att jag googlade försvagade binjurar. Har läst lite här och var…men
  kommer att läsa mer i din blogg en annan gång. Verkar som vi har en hel del gemensamt. Har gjort en test på scandlab och börjat gå hos en näringsteraput. Tack för att du bloggar. Nu känner jag mej mer stärkt att fortsätta kämpa på.

  Kram
  Marie.

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej Marie!

   Tack för din kommentar 🙂 Vad kul att du känner dig stärkt av att läsa här hos mig. 🙂
   Då fortsätter vi kämpa!
   Lycka till,
   Mvh Malin

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2023 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?