Magsjukling

Usch och fy. Så ligger man här utslagen av ett magvirus. 🙁 Får idag behålla maten igen, men känner mig ack så svag. Det här var inte vad jag behövde nu. Det är ju mkt stressande för kroppen att få en kraftig infektion, och allt som stressar kroppen stressar binjurarna. Och jag känner verkligen att de inte är så starka som jag skulle vilja. Har fått tillbaka en del symptom, som tyder på svaga binjurar.  Tänker inte ge mig nu, utan bara bara satsa på att få dem bra. Nu fick jag avboka min tid hos näringsterapeuten eftersom jag blev sjuk, så det får bli nästa vecka.

Angående att jag inte tålde binjurextrakt. När det gäller NDT (sköldkörtelmedicinen) så delar man ju den i smådelar när man är på väg upp i dos. Jag tänker att det vore ju kanske något att försöka med även när det gäller Adrekomp. Jag kanske kan prova med 1/4 tablett till en början, så att kroppen får vänja sig. Jag skulle gärna vilja klara av att stärka binjurarna med hjälp av körtelextraktet. Tar upp detta med NT nästa vecka.

I helgen hade vi alltså årsmöte i Hypo2-föreningen. Ett jättebra och givande möte. Vi fortsätter att jobba för erkännande, diagnostisering samt behandling av hypometabolism. Väldigt viktigt för väldigt många människor!

Nu känner jag mig riktig matt, får sova bort viruset lite till.

Kram på er!

//Malin

7 kommentarer
 1. Mia 12 år sedan

  Krya på dig Malin!
  Känner så igen mig i det du går igenom. Jag äter iof. både levaxin, lio och hydrokortison. Adrekomp funkar inte för mig. Mår hyfsat bra ett tag och när infektioner kommer måste jag dra ner på all medicinering igen. Binjurarna är jättekänsliga. Jag får ett sådant stressrus i hela kroppen om jag fortsätter med samma medicinering. Efter ett tag kan kan trappa upp igen. Det är bara att kämpa vidare. Väntar så på NDT. Hoppas att du kryar på dig snart! Vill också passa på att tacka dig för en jättebra blogg!

  • Malin Author
   malin 12 år sedan

   Hej Mia!
   Tack så jättemycket för din kommentar och att du delar med dig av dina erfarenheter. 🙂 Menar du att du måste dra ner just på Adrekomp vid infektioner eller på all medicin när du får infektioner även när du inte tar Adrekomp?

   Kul att du gillar bloggen – tack! 🙂

 2. Anna 12 år sedan

  Hoppas du mar battre nu syrran!! Har du testat Adrenal? Det tar ju jag, nu 5 tabletter om dagen. Den innehaller ingen saltsyra som Adrekompen gor, min kropp sa ocksa nej till Adrekomp, men Adrenal gar bra 🙂 Vi hors! Kram!

  • Malin Author
   malin 12 år sedan

   Hej kära du!

   Nej just det, jag har egentligen inte testat Adrenal på riktigt, utan bara en tablett en gång – och kände då ett stimulerande påslag och ville inte veta av det och fortsatte inte….men som sagt, kanske kan dela upp den i små små delar och sakta vänja kroppen. Härligt att den funkar för dig!
   Underbart att prata med dig idag – så skönt att du finns – Stora stora Kramen 🙂

 3. Susanne 12 år sedan

  Hoppas att du har blivit frisk igen från din magsjuka! Kram Susanne

 4. Anna 12 år sedan

  Detsamma! 🙂 Jag finns alltid har!! Hoppas du mar lite battre och att kalasen for T gick bra. Kramar i massor fran oss i HK

  • Malin Author
   malin 12 år sedan

   Sötis! Tack 🙂 Nu mår jag mycket bättre!! Kramar

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2022 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?