Nature-throid i 8 dagar nu!

9/4 Fredag kväll. Nu har jag ätit Nature-throid i 8 dagar. Smygande, smygande sprider sig lite av en spirande känsla i kroppen. De två senaste dagarna har varit smått fantastiska, med ett lugn men också en lust och ork till att göra saker. Men som sagt, det smyger på så ibland har jag fått stanna upp och bara KÄNNA hur skönt det är att kunna ta lugna fina andetag utan att något tar emot, att kunna prata med folk utan att känna den här jagande, nervösa känslan jag har varit förföljd av senaste 1-2 åren, och som sänkt min livskvalitet så mycket. 

Den där känslan är för mig den viktigaste tror jag. Värken, svullnaderna och alla de andra diffusa symptomen kan jag leva med – men andningsbesvären och nervositetskänslorna har varit hemska och gjort mig till någon jag inte är. Nu känner jag att det är lättare att ha ork att leka med min dotter efter jobbet, jag tar lättare på konflikter med sambon mm. 

Jag var nästan på väg in i en social fobi, i alla fall i specifika situationer. Vanliga saker som att träffa på någon jag kände i affären kunde bli en fruktansvärd upplevelse för mig inombords med full panik. Och jag har så starkt känt att DET HÄR ÄR INTE JAG! Att det varit kroppsligt, och inte psykiskt. Och nu är det SÅ skönt att få bekräftelse i det, när allt det här börjar släppa och JAG får komma fram igen.

Det är ju dock fortfarande en lång väg att gå. Men hoppet och tron på att jag ska bli frisk har nog aldrig varit starkare än nu.

Samtidigt med Nature-throid är jag nu satt på ett lite längre program av näringsterapeuten – 2-3 månader om allt fortsätter att kännas bra.

–          Magnesium

–          B12/Folsyra

–         Näringspulver Ultra Clear (rekommenderad av Peter Wilhelmsson, grundare av Alpha Plus). Det tar hand om och oskadliggör tungmetallerna som under längre tid skall rensas ut.

–          ­Acetylcystein (skall också hjälpa kroppen att ta hand om tungmetaller).

När det gäller dieten är den friare nu, mest bara vete/mjölk/socker och alkohol som jag helst ska undvika ett tag till. (Jag vet, det är förstås inte ”bara”, men jag är så van vid det då jag ätit ungefär så i 4 år, med undantag för socker och alkohol).

Det är väldigt intressant hur jag lärt mig att tyda min kropp nu. Jag kände innan de här sköna dagarna, att något var kraftigt fel – jättetufft att andas och mådde även illa. Så kom jag på att jag kört rätt tufft med näringspulvret, vilket förstås innebär kraftig detox, så jag drog ner på det – och DÅ kom den här underbara känslan tillbaka. Härligt.

Imorgon ska vi på bröllop. Och det är en sån sak som jag faktiskt har sett fram emot nu de senaste dagarna. Ska bara bli kul att träffa folk. Längesen jag kände så!  Så det är väl dags att sova skönhetssömnen inför imorgon då.

God natt!

//Malin

1 kommentar
  1. Kalle 13 år sedan

    Hej! Jag tänkte bara höra med dig. Äter du nya omgjorda Nature Throid eller gamla?

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2023 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?