På banan igen….

Åh vad härligt, nu har programmet fungerat jättebra i 2 veckor! 🙂 Jag känner verkligen att jag är på banan igen, och att det går åt rätt  håll. Stöttning av levern var ett lyckat drag helt klart – nu kan jag känna att jag utrensar, utan att må dåligt av det! Magen är platt, mjuk inuti och inte alls uppblåst. Lite svårt kommer det väl att bli med gallvänlig diet under jul, men…..tror att jag fixar att fuska sådär lite lagom. Lite mindre sill och lite mer kalkon t ex.

Echinacea mot förkylning rekommenderas (valde rena droppar denna gång, utan massa andra saker i) Kände att en riktig brakförkylning var på gång, hade riktigt ont i halsen – droppade på som sjutton, vaknade nästa dag med pyttelite snuva i ena näsborren, annars fit for fight. Skönt, för jag vill inte att några infektioner ska störa framgångarna nu.

Nu blir det lergrytekyckling och ris på menyn, och en go kväll i soffan vid brasan. Man får passa på att mysa inne när det är så mörkt ute!

Kram på er!

//Malin

9 kommentarer
 1. Emme 12 år sedan

  Vad härligt att höra!

  Jag har startat en prenumeration på Näringsmedicinsk tidskrift, för att jag skulle få binjurenumret – men det har inte dykt upp! Blev det bra eller? Har du fått artikeln i pdf eller något, som du kanske kan få lägga upp här? 🙂 Skulle vara SÅ roligt att läsa.

  • Malin Author
   malin 12 år sedan

   Åh, fick precis ett nummer på posten igår! Du måste verkligen läsa, massa bra artiklar!! Rekommenderas alla som är intresserade av ämnet. Man får än mer förståelse för hur ämnesomsättningen påverkas av utmattade binjurar! Jag tror verkligen att det är en typisk Hypo2-problematik. Maila dem om du inte har fått numret än!

   Må så gott!
   Kram Malin

 2. Charlotta 12 år sedan

  Vad skönt att höra att det går framåt! Heja Malin! 🙂

  Jag har själv använt Echinacea väldigt mycket tidigare och varit mycket nöjd med resultatet, dock har jag slutat helt att använda alla Echinacea-preparat sedan jag fick hypometabolism. Echinacea triggar immunförsvaret och har man eller har tendenser i riktning åt en autoimmun sjukdom så kan Echinacean vara det som ”knuffar kroppen över kanten” så att säga så att man faktiskt utvecklar en autoimmun sjukdom eller om man redan har en göra så att man får fler eller svårare problem. Så jag skulle råda till en viss försiktighet även om det absolut är ett potent preparat, eller kanske just därför… Mycket säkrare då att använda sig av silver som inte har några biverkningar.

  Sköt om!

  • Malin Author
   malin 12 år sedan

   Tusen tack för informationen, Charlotta! Jag tar faktiskt verkligen till mig det, för jag HAR känt att förkylningen visserligen försvinner, men att jag blir lite sämre med andra symptom….
   Eftersom jag har haft ett triggat immunförsvar i många år pga allergier, vill jag absolut inte göra det medvetet nu! Så det blir tyvärr ingen Echinacea för mig då….:(
   Silvret rekommenderade min näringsterapeut mig att avstå ifrån, vet inte riktigt varför. Vet också att han har det och jobbar med det, så det var ett individuellt råd. Har för mig att det handlade om min förmodade överkänslighet mot kvicksilver. Får väl vara noga med handhygien och sprita händerna….lite svårt när jag jobbar med så mycket folk hela tiden, och sitter 5 cm från ansiktet på dem i ett biomikroskop….hmmm, ja, ja hoppas jag håller mig frisk iallafall!

   Må så gott! Kram Malin

 3. Britt-Mari Dahlén 12 år sedan

  Charlotta, har du använt silver, kolloidalt silver? Det har ju varnats mycket för det i media, så jag har blivit tveksam till det numera. Nu kör jag med hög dos C-vitamin, när jag känner, att något är på gång i kroppen.

 4. Annika 12 år sedan

  Emme, det står mycket läsvärt i binjurenumret av ”Näringsmedicinsk tidskrift”. Jag kan maila ett ex till dig om du vill.

 5. Charlotta 12 år sedan

  Britt-Mari: Jag använder kontinuerligt kolloidalt silver både på mig själv och hunden med utmärkta resultat. Det enda man ska vara klar över är att man använder ett silver av god kvalitet (jag tror inte det finns annat i Sverige såvida inte någon tillverkar själv hemma) då finns det inga kända risker. Den skrämselpropaganda som förekommer då och då i medierna är till största del halvsanningar och ibland ren smutskastning och leder nästan alltid till dementier som dock aldrig publiceras. Man ska komma ihåg att kolloidalt silver utgör ett gigantiskt hot mot läkemedelsbranschen som riskerar förlora ofattbara summor om människor skulle välja att byta ut alla antibiotikapreparat och en hel del annat mot kolloidalt silver, och de gör allt som står i deras makt för att förhindra att så sker. Bland annat beställer de och betalar för diverse fortskningsrapporter som ska visa hur farligt silver är. Och tänk, det är alltid just det som dessa rapporter kommer fram till också, undrar hur det kan komma sig… Det ligger alltså en hund begraven! Titta gärna in på den här sidan där du kan läsa mer om hur det egentligen förhåller sig: http://www.ion-silver.com.

  Jag är själv en supernöjd användare av koll. silver och det gör mig rent av upprörd att så många människor inte vågar använda det pga av den desinformation som media matar oss med och istället lider av dålig effekt och svåra biverkningar av godkända mediciner. Det skulle inte behöva vara så!

 6. Anna 12 år sedan

  Jag vet att jag ar helt OT, syrran, men Carl satt bredvid mig och laste detta och sa plotsligt ”jag at ocksa banan idag” ! 🙂 Kram pa er!! Harligt att du mar battre! Vi far horas snart…

  • Malin Author
   malin 12 år sedan

   Haha, han är ju helt otrolig!! Kan både läsa och skriva vid 3-års ålder….det är min systerson det! 🙂
   Ja absolut höras snart, jobbigt med tidsskillnad! Många kramar 🙂

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2022 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?