Problem med andningen

21/1 Torsdag kväll. Idag har jag varit hemma från jobbet, kände mig inte alls bra. Gick hem igår då jag hade problem med andningen och kände mig dålig. Undra just om det är så att det beror på att jag, trots att jag inte har så mycket yttre stress, känner av minsta lilla pga att mitt stressförsvar är lika med noll just nu….

Men å andra sidan känns det här med andningen ungefär som det brukar göra ibland när jag ätit något jag inte tål. Då undrar jag om det kan vara Adrekompen. Jag har känt lite så med den tidigare. Jag har precis börjat med en flytande multivitamin/mineral + antioxidant nu, samt DHEA, kalcium + magnesium och CoQ10. Jag är ju känslig mot tillsatser, men alla de här ska vara allergenfria….känns svårt att reda ut.

Jag tror att jag fortsätter ett tag till med alltihop, känns det inte bättre så provar jag att vara utan några dagar, och sen introducera en och en – så jag får ett hum om vilken jag kan vara känslig mot.

God natt!

//Malin

2 kommentarer
 1. Emmy 13 år sedan

  Hej Malin! Vilken intressant blogg. Jag ser fram emot fortsättningen! 🙂 Jag blir nyfiken på hur du insåg vad det var du led av och hur du visste vilken läkare du skulle besöka?

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej Emmy!
   Vad kul att du gillar min blogg 🙂
   Det var egentligen olika tillfälligheter som gjorde att jag kom in på rätt spår. Jag kommer snart att lägga in min bakgrundshistoria under fliken ”om mig”där jag beskriver det mer utförligt, men jag kan berätta att den avgörande faktorn som gjorde att jag tog tag i det på allvar var artikeln om Jessica Wanneman i Amelia hösten-09. Det var då jag förstod att man kunde ha sköldkörtelhormonproblem trots att blodproverna inte visade något. Då tog jag kontakt med Scandlab och gjorde 24h urintest på T3/T4 och salivtest på kortisol och DHEA. Tillsammans med provsvaren fick jag en förteckning på läkare och näringsterapeuter som är insatta i problemet, och där hittade jag både min läkare och näringsterapeut. Detta var i september -09, så det har tagit sin tid – men nu känns det som att jag är på rätt spår. Vänta bara till mer nutida inlägg….:)
   Hälsn Malin

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2023 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?