Sambon har det inte lätt

17/2 Onsdag kväll. Ojoj, har det redan gått en vecka…? Förstår inte riktigt vart tiden tar vägen. Jobb o dagis, mat o sova – ungefär så ser det ut. Fast idag har jag varit ledig igen – jobbar ju ”bara” 75%, vilket är skönt! Så jag får umgås lite med min goa tjej också. Idag har vi varit inne och myst hela dagen, hon är inte så förtjust i att åka pulka nämligen (lite liten, bara 2) plus att jag har haft ont i halsen nu en vecka, så det var bäst att ta det lugnt. Jo, så det var nog det huvudvärken berodde på förra veckan…och det vill verkligen inte släppa! Trist. Men det har säkert något med utrensningen att göra – kroppen är upptagen med annat.

Men det här med maten är faktiskt riktigt jobbigt nu. Jag har snart hållt på i 3 veckor. Jag saknar kaffe, socker, choklad och vin! Livets goda liksom…Det finns inte mycket kvar för mig att äta…tur att jag ska tillbaka till näringsterapeuten nästa vecka, och förhoppningsvis få lite ändrade direktiv! 🙂 Ser fram emot detta.

Men den underbara känslan av att kunna andas och känna mer lugn består! Och det är värt allt besvär trots allt! Längtar tills jag är redo att prova NDT (Naturally Desiccated Thyroid = naturligt sköldkörtelhormon), för att verkligen kunna känna att jag mår bättre.

Nu ska jag gå o mysa med sambon. Stackarn, han har det inte så lätt. Han har stått ut i 10 års tid med än det ena och än det andra….det GÅR ju inte att förstå hur man känner sig när man är sjuk hela tiden. Utan att tänka på det vill jag ju ha medkänsla och förståelse, men hur ska han ha kraft att fylla på med det hela tiden….? Svårt. Men emellanåt känner vi oss starka, och ser ju nu ändå en ljusning! Längtar.

God natt!

//Malin

0 kommentarer

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2023 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?