Stolt

Hej!

Jaaaa! Jag fick mitt drömjobb 🙂 Tjohoo! ”Har du funderat” frågade VD:n, ”Tja, jag tyckte inte det var så mycket att fundera på” sa jag. ”Nä, det tyckte inte vi heller, vi vill gärna att du börjar jobba hos oss”!! Känner mig såå glad nu – och stolt över mig själv att jag vågade satsa på detta nu. Det känns som ett väldigt seriöst företag där jag kan utvecklas som optiker. De satsar på lite mer avancerade undersökningar med samarbete med ögonläkare på ett helt annat sätt än jag är van vid. Och kända för att vara en mycket bra arbetsgivare som bryr sig om sin personal. Törstar efter det just nu känner jag.

Tänkte berätta också att jag gjorde mitt första träningspass i tisdags. Pilates. Har inte gjort någonting under hela det här året för att spara på binjurarna. Men nu tror jag att de istället behöver lätt träning. Jag har träningsvärk i magen fortfarande….planerar att prova pilates en gång i veckan så länge det känns bra.

Jag har också kunnat ta nästan full dos i kosttillskott-programmet denna veckan. Så just nu känns det som det går framåt! 🙂 Även om binjurarna visserligen fick en rejäl adrenalinrush några dagar före och under intervjun…..återhämtar mig med lyckokänslorna…! 🙂

Nu ska vi fira med hummer som sambon har både fångat och tillagat. Mums!

Kram Malin

6 kommentarer
 1. Cilla 12 år sedan

  Grattis till jobbet 🙂

 2. Malin Author
  malin 12 år sedan

  Tack så mycket, Cilla! 🙂

 3. Susanne 12 år sedan

  Hipp hipp för Malin idag. Stort grattis till nya jobbet. Mycket modigt och bra att du sökte jobbet – det visar bara på att du är på G i rätt riktning. Kul också att du har börjat med Pilates.
  Trevlig helg // Susanne

  • Malin Author
   malin 12 år sedan

   Haha tack så mycket, Susanne! Glad blir jag 🙂 Ja, visst bevisar det ganska mycket!! Härligt.
   Pilates är fantastiskt skönt.
   Trevlig helg själv
   Kram Malin

 4. Tina 12 år sedan

  Stort grattis till jobbet världens bästa Malin!!!! Och vad skönt att läsa att du mår fint (och även pappsen)..Kramelikram! Tina

  • Malin Author
   malin 12 år sedan

   Nämen Hej Tina! Tack så jättemycket 🙂 Vad kul att du är här hos mig och läser!! Ja så himla kul med papps :)) Stor kram!!

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2022 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?