Trött lever

Hej!

Välbehållen hemma efter en underbar semester i Turkiet. 35 grader utan att det kändes för varmt – härligt! Fantastiskt skönt med All-inclusive när man reser med barn. Och faktiskt även för min del. En stor härlig buffé med mat gjorde det möjligt för mig att kunna välja den mat jag trodde fungerade för mig. Inga konstiga reaktioner iallafall. Bihåleproblemen höll i sig de första dagarna, men sen kunde jag njuta helt. Kändes såå skönt att ändå få må såpass bra 🙂

Sen jag kommit hem har jag också varit en vända hos näringsterapeuten. Nu känns det som att vi har slagit huvudet på spiken angående vad som stört mig senaste månaderna. Det är mitt avgiftningssystem som inte klarar av avgiftningsbehovet. Dvs när jag tar kosttillskotten som sätter sprutt på giftiga ämnen som sitter i kroppen, klarar levern inte av att oskadliggöra det. Symptomen på mig blir då svullen tarm samt lite känning på luftvägarna. Nu ska jag göra ett prov på levern för att se exakt i vilken fas den behöver stöttning. Sedan kan vi mer skräddarsy stödet för kroppen i avgiftningen. För det verkar som att det är det som är mitt ursprungliga problem – en känslighet för t ex tungmetaller, som stressar binjurar och indirekt drar ner metabolismen – det är vad näringsterapeuten tror, och även vad jag själv känner som logiskt. Han tror att på sikt när vi fått upp metabolismen och rensat bort skräpet, kommer binjurar och sköldkörtel själva klara av att hålla mig i schack – låter ju bra! 🙂

Tills provet på levern är klart kör jag lätt och försiktigt med;

Ultra Clear plus (näringspulver som stöder reningsorganen)

Min Plex B

B12/Folsyra

Magnesium plus

Selen

Känner själv av dosen, och kör på så länge det känns bra, och drar ner om jag får symptom. Än så länge har det gått bra, och jag mår helt ok.

Har dock varit lite fler sena kvällar och nåt glas vin här och där senaste veckorna iom semester, så nu ska jag dra åt disciplinen och komma in i binjuresnäll livsstil igen 🙂

Innan jag åkte var jag ju också på föreläsningen i Kungsbacka, och det var kanon! En vän från forumet här var det som höll i den. Mycket informativt och lättförståeligt. Bra jobbat, Linda!

Må så gott!

//Malin

9 kommentarer
 1. Cilla 13 år sedan

  Håller tummarna att det ska fungera bättre nu för dig.
  Använder själv Ultra Clear Plus och Minplex B.
  Varje liten förbättring är ett steg i rätt rikning…..

  Kram
  Cilla

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Tack Cilla! Det värmer 🙂
   Jag gillar verkligen Ultra Clear Plus Hoppas det går bra för dig med!

   Kram Malin

 2. Britt-Mari Dahlén 13 år sedan

  Hej, roligt att höra om dina beslut föra att uppnå förbättringar. Var får du hjälp med att kolla leverns funktion?

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej Britt-Mari!

   Jag får hjälp av näringsterapeuten, via Scandlab som tillhandahåller ett prov på leverns avgiftningsförmåga. Ska göra det så fort jag fått alla delar av test-kitet.

   Må så gott!
   //Malin

 3. Linda 13 år sedan

  Hej Malin!

  Vad skönt att du har haft en så bra semester!
  Tack för de fina orden om min föreläsning. Jag hade en till i Värnamo i veckan som gick, och då använde jag mig av en powerpoint-presentation, så det blev ytterligare lättare att hänga med.
  Lycka till med avgiftningen!

  Kram Linda

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   Hej Linda!

   Ja, tack – underbar semester 🙂
   vad roligt att du fortsätter föreläsa! Skönt med teknikens hjälp…
   Tack för lyckönskningen, och det var jättekul att träffa dig med! Får se om vi ses i Gbg då.

   Kram Malin

 4. Linda 13 år sedan

  Ps.
  Jo, jag skulle ju också säga att det var jättekul att träffa dig, Malin! Ska se om jag kan komma till årsmötet …
  Ds.

 5. Susanne 13 år sedan

  Hej Malin!!
  Å va skönt med semester, man blir ju nästan lite avis 🙂 Kul att läsa att det fanns mat för dig att välja emellan – annars kan det ju bli lite trixit när man är på resande fot.

  Min kropp rensar också för fullt just nu. Det är egentligten helt otroligt hur man känner av att alla tabletterna faktiskt funkar och gör sitt jobb. Sen är det ju inte alltid så kul att ha huvudvärk och illamående som jag har för tillfället. Men det är OK; ska få lite antioxidanter som ska få bukt med dessa symptom.

  Så heja oss som kämpar på!
  Kram Susanne

  • Malin Author
   malin 13 år sedan

   🙂 Ja, det gick förvånansvärt bra faktiskt (även om det nu blev en hel del pommes och majjo 😉 men det kan man ju stå ut med en vecka…)

   Ja, det är faktiskt helt otroligt hur man direkt kan känna av att kroppen börjar rensa när den får tillskott. Nä, utrensningssymptom är inget kul, men för en god sak! Hoppas det hjälper med antioxidanterna 🙂

   Ja, heja oss!!
   Kramen//Malin

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2023 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?