Vill så himla gärna ha ett barn till

24/1 Söndag kväll. Hej och hå vad en helg går fort. Har varit en mysig helg med mycket mys och umgänge med både familj och vänner. Har varit lite upp och ner med andningen under helgen, ett tag på lördagen kändes det väldigt mjukt och fint alltihop i kroppen, och jag var och tränade ett pass pilates – superskönt :). Idag har det dock varit lite kämpigt igen med lite uppblåst mage och trög andning. Fortsätter dock med behandlingen som tidigare så får jag se om det ger med sig efter hand.

Lite positivt är att jag känner att jag kommer att fixa det här! Jag kommer att göra allt för att försöka få tag på NDT, antingen via en läkare i England, eller via Tyskland. Jag är helt övertygad om att jag med stärkta binjurar och övriga obalanser i kroppen tillrättade kommer att lyckas med NDT och till slut hitta rätt dos där och få ett så bra liv som möjligt! Med lugn och harmoni. Få kraft att ta hand om mig själv. Och tar jag hand om mig själv så kan jag ta hand om min familj. Det är lite som flygvärdinnan säger; ”put the oxygenmask on yourself before helping others”….

Vi vill ju så himla gärna ha ett barn till också. Men just nu har min läkare å det bestämdaste gett mig rådet att förhindra det minst ett år till. Phu….då är jag 37…har inte all tid i världen…MEN jag förstår ju att min kropp inte skulle fixa en graviditet nu med allt vad innebär med hormonomställning mm. Och hur ska det ens gå till när jag har haft 3 menstruationer på 7 månader….dvs sedan i juli när vi fick ett missfall. 🙁 Eller s k missed abortion, det kom inte ut av sig själv men man såg på ultraljud att fostret inte levde….och det är ju också ett vanligt symptom, vilket innebär att om jag balanserar upp kroppen och tillför det den saknar så har jag ju förmodligen mindre risk att drabbas igen! Värt väntan….

Nu blir det soffmys! God natt 🙂

//Malin

0 kommentarer

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Informationen på denna sajt ska ses som ett komplement, men aldrig ersätta medicinsk expertis

© 2022 Hypotyreos.info

Logga in med dina uppgifter

Glömt dina uppgifter?